ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομπράντοβιτς: «Εμείς δεν κλαίμε»

Ομπράντοβιτς: «Εμείς δεν κλαίμε»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στο Onsports.gr , λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βιτόρια. Οι «πράσινοι» ...

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στο Onsports.gr , λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βιτόρια.
Οι «πράσινοι» θέλουν απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ (03/02, 21.45, ΝΕΤ) να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους στο TOP 16. Ο «Ζοτς» αναφέρθηκε αρχικά στη δυσκολία που κρύβει κάθε αναμέτρηση της συγκεκριμένης φάσης της Ευρωλίγκας:
«Κάθε παιχνίδι στο ΤOP 16 είναι δύσκολο. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο, κάθε μπάλα, κάθε σουτ είναι κρίσιμο. Πόσω μάλλον μία νίκη στο TOP 16 και σε μία σκληρή έδρα. Φαντάζεσαι σε πια κατάσταση μας φέρνει βαθμολογικά μία τέτοια νίκη. Είναι μία από τις δυσκολότερες έδρες».

Αναφερόμενος στο συγκρότημα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» υπογράμμισε:
«Μπορεί να λένε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως είναι πολύ καλή ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν καλά και θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Είναι υποχρεωτικό να κάνουμε και εμείς σαράντα λεπτά καλό παιχνίδι και να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το διάστημα. Θα πρέπει να μην τους δώσουμε εύκολους πόντους. Τους αρέσει να τρέχουν και να σκοράρουν στους πρωτεύοντες και στους δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς. Το Κλειδί θα είναι να τους σταματήσουμε».

Σχετικά με τις απουσίες που θα έχει ο Παναθηναϊκός υποστήριξε:
«Δεν έχουμε όλη την ομάδα μαζί μας, καθώς εκτός του Μάριτς θα λείπει και ο Καϊμακόγλου. Είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει πλέον για εμάς. Εμείς δεν κλαίμε ποτέ και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του Κώστα ο οποίος πριν από δύο εβδομάδες ήταν ο καλύτερός μας παίκτης».