ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιμπαγάσα: «Χωρίς γκολ, δεν προκρίνεσαι»

Ιμπαγάσα: «Χωρίς γκολ, δεν προκρίνεσαι»
Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βάλει γκολ στην Τούμπα απέδωσε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο ο Αριέλ Ιμπαγάσα...

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βάλει γκολ στην Τούμπα απέδωσε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο ο Αριέλ Ιμπαγάσα.
Ο Αργεντινός μέσος τόνισε αρχικά: «Αυτό που πήγε στραβά ήταν ότι δεν βάλαμε γκολ και για να προκριθείς πρέπει να βάλεις γκολ. Κοιτάμε την συνέχεια και πρέπει να επανέλθουμε. Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη γιατί αν κερδίζαμε εκεί θα ερχόμασταν στην Τούμπα με άλλη ψυχολογία. Είναι κρίμα που μείναμε εκτός Κυπέλλου, γιατί το ήθελε και ο κόσμος και δεν μπορέσαμε να το ανταποδώσουμε».

Για τη συνέχεια υποστήριξε: «Πρέπει να συνεχίσουμε και να έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Αποκλειστήκαμε από τον θεσμό του Κυπέλλου και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Την Κυριακή ελπίζω να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Οσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είπε: «Να συνεχίσει να είναι κοντά να στην ομάδα ο κόσμος και να την στηρίζει για την συνέχεια».