ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίτσελ: «Να κατακτήσουμε και το Κύπελλο»

Μίτσελ: «Να κατακτήσουμε και το Κύπελλο»
Χαρούμενος και υπερήφανος εμφανίστηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Μίτσελ μετά το τέλος του παιχνιδιού ΑΕΚ- Παναθηναϊκός...

Χαρούμενος και υπερήφανος εμφανίστηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Μίτσελ μετά το τέλος του παιχνιδιού ΑΕΚ- Παναθηναϊκός.
Και πως να μην ήταν άλλωστε, όταν ο Ισπανός ήταν αυτός που με απευθείας φάουλ λίγο κάτω από τη σέντρα, σημείωσε στην τελευταία φάση το γκολ που έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο 25χρονος άσος στάθηκε στην πίστη των παικτών και του κόσμου για το γκολ, παραδεχόμενος πως και ο Καρνέζης (δεν) έβαλε το… χεράκι του:
«Πιστεύω ότι αυτό το γκολ θέλαμε να το βάλουμε όλοι μας ακόμα και οι φίλαθλοι. Δεν υπολόγισε καλά ο τερματοφύλακας και τελικά μπήκε»
ανέφερε ο άσος του «Δικεφάλου»
σχετικά με το γκολ για να συνεχίσει μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του:
«Σίγουρα νιώθω υπερηφάνεια και είμαι χαρούμενος όπως όλοι μας γιατί καταφέραμε μπροστά στον κόσμο μας να περάσουμε στα ημιτελικά και ποιος ξέρει να κατακτήσουμε και το Κύπελλο μετά από χρόνια».

Όσον αφορά τον αγώνα τόνισε:
«Για το σημερινό παιχνίδι είχα ένταση γιατί παρόλο που σκοράραμε πρώτοι είχαμε την ατυχία να βρεθούμε πίσω στο σκορ αλλά ευτυχώς όλα καλά στο τέλος γιατί καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να προκριθούμε».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων» στα ημιτελικά του θεσμού, ΠΑΟΚ:
«Ξέρουμε ότι κατάφερε και έβγαλε από το παιχνίδι τον πρωτοπόρο στο ελληνικό πρωτάθλημα, Ολυμπιακό. Έχουμε όρεξη και διάθεση για το επόμενο παιχνίδι» κατέληξε.