ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η προσοχή στο πρωτάθλημα

Η προσοχή στο πρωτάθλημα
Η αποκλειστική προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Η αποκλειστική προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ήδη στρέψει την προσοχή όλων στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από τον αγώνα την Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στο Καραϊσκάκη. Η νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, όχι τόσο για τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, αφού το +7 πολύ δύσκολα καλύπτεται, αλλά για να μην πάρει τους «ερυθρολεύκους» η κάτω βόλτα, κυρίως στο ψυχολογικό τομέα.

Για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες, ο προπονητής των Πειραιωτών δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος αποχώρησε με ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο αναμένεται να εκτιμηθεί σήμερα. Οι πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό τιμ της ομάδας για μικροενοχλήσεις, αλλά αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Εκτός του Έλληνα αμυντικού εξετάσεις θα κάνει και ο Κέβιν Μιραλάς στο μάτι, για να διαπιστωθεί η κατάστασή του, ύστερα από το γυάλινο ποτήρι που δέχτηκε από την εξέδρα.

Παράπονα για τον επόπτη

Μπορεί η απόδοση όλης της ομάδας να ήταν κακή, αλλά από τον Ολυμπιακό είχαν και παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως από τον επόπτη Τρύφωνα, για τα οφσάιντ που υπέδειξε τους Ρόμενταλ στο 12', Φουστέρ στο 16' και Τζεμπούρ στο 27'.