ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα το μετανιώσει ο Τόρες»

«Θα το μετανιώσει ο Τόρες»
Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Μάρτιν Σκρτέλ, τόνισε πως ο Φερνάντο Τόρες θα μετανιώσει που αποχώρησε από το «Άνφιλντ» για την Τσέλσι...

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Μάρτιν Σκρτέλ, τόνισε πως ο Φερνάντο Τόρες θα μετανιώσει που αποχώρησε από το «Άνφιλντ» για την Τσέλσι.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πλήρωσε 50 εκατομμύρια λίρες για να δει τον Ισπανό επιθετικό να αγωνίζεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Λίβερπουλ να αναπληρώνει το κενό του Τόρες, αποκτώντας τους Λουίς Σουάρεζ και Άντι Κάρολ.

«Αποκτήσαμε τον Σουάρεζ και τον Κάρολ. Πιστεύω πως αυτοί οι δυο παίκτες θα αναπληρώσουν τον Τόρες και θα είμαστε τουλάχιστον ισάξιοι όπως ήμασταν με τον Φερνάντο».

«Λυπούμαστε πολύ επειδή είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης αλλά δεν μπορώ να πω πως μου έκανε εντύπωση. Η χρονιά δεν μας πάει όπως θα θέλαμε και κάτι τέτοιο έπεισε τον Φερνάντο να μεταγραφεί κάπου αλλού. Έτσι το εξήγησε σε μας».

«Του εύχομαι τα καλύτερα και να έχει κάθε επιτυχία στην Τσέλσι. Ίσως ο Φερνάντο να μετανιώσει για αυτή του την επιλογή. Είναι διαφορετικό επειδή έπαιζα εναντίον του στην προπόνηση. Ελπίζω να αγωνιστεί εναντίον αλλά πιστεύω πως δεν θα σκοράρει», κατέληξε ο Σλοβάκος αμυντικός των «ρεντς».