ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα το Κύπελλο

Και τώρα το Κύπελλο
Το φάσμα της αποκλεισμού σε μία ήδη κακή σεζόν για την ΑΕΚ είχε αρχίσει να πλανάται πάνω από το ΟΑΚΑ...

Το φάσμα της αποκλεισμού σε μία ήδη κακή σεζόν για την ΑΕΚ είχε αρχίσει να πλανάται πάνω από το ΟΑΚΑ, ωστόσο το απίθανο γκολ του Μίτσελ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσε την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και την οδήγησε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρόκριση είναι το μοναδικό που κρατούν στην ΑΕΚ, καθώς η εμφάνιση της ομάδας κατά τα άλλα ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κακή. Πάντως υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία για τη μη αποβολή των Λέτο και (κυρίως) Βύντρα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ υπήρξε επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ για τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού επειδή κρατήθηκε περισσότερη καθυστέρηση.

Κίνδυνος για τιμωρία

Τα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν στον χθεσινό αγώνα αναμένεται να επισύρουν τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν την κλήση τους σε απολογία και πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί μία ποινή κεκλεισμένων των θυρών, που δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερη της μίας αγωνιστικής. Αν υπάρχει κίνδυνος να εκτίσει η «Ένωση» την τιμωρία στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ, είναι άγνωστο, αφού δεν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.