ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκαρισμένος ο Κράσιτς

Σοκαρισμένος ο Κράσιτς
Ο Μίλος Κράσιτς της Γιουβέντους με δηλώσεις του παρουσιάστηκε… σοκαρισμένος με την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στην Ιταλία...

Ο Μίλος Κράσιτς της Γιουβέντους με δηλώσεις του παρουσιάστηκε… σοκαρισμένος με την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στην Ιταλία.

«Το ρώσικο πρωτάθλημα έγινε καλύτερο μέσα σε δυο χρόνια. Νομίζω πως σε άλλα δυο ή τρία χρόνια θα είναι ισοδύναμο με την Αγγλία ή την Ισπανία. Το μόνο που δεν μου άρεσε στην Ρωσία ήταν το πότε ξεκινούσε και το πότε τελείωνε η χρονιά αφού ήταν δύσκολο να αγωνίζομαι σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν», δήλωσε ο Κράσιτς στην ιστοσελίδα Sovsport.ru.

«Στην Ρωσία υπάρχουν παλιά στάδια στα οποία έπρεπε να παίξω αλλά στην Ιταλία η κατασκευή τους δεν είναι και η καλύτερη. Η κατάσταση σε πολλούς αγωνιστικούς χώρους με εκπλήσσει και δεν πίστευα πως στο Καμπιονάτο θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα. Στην Γένοβα, ο αγωνιστικός χώρος ήταν φρικτός. Αν η μπάλα χτυπήσει σε λακκούβα και θες να κάνεις κοντρόλ είναι αδύνατο».

«Εδώ στο Τορίνο ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και ο καλύτερος και κάθε εβδομάδα χειροτερεύει. Είμαι εδώ έξι μήνες και δεν έχω δει έναν αγωνιστικό χώρο που να είναι σε ιδανική κατάσταση, όπως στην Αγγλία», κατέληξε ο Σέρβος μέσος.