ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαλεζάς: «Ήμασταν πωρωμένοι!»

Μαλεζάς: «Ήμασταν πωρωμένοι!»
Μία από τις χθεσινές (2/2)... εκπλήξεις του Μάκη Χάβου στον Ερνέστο Βαλβάρδε ήταν η συμμετοχή του Στέλιου Μαλεζά στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ...

Μία από τις χθεσινές (2/2)... εκπλήξεις του Μάκη Χάβου στον Ερνέστο Βαλβάρδε ήταν η συμμετοχή του Στέλιου Μαλεζά στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος στόπερ επέστρεψε στη δράση με τον Ολυμπιακό έπειτα από 2,5 μήνες (είχε τραυματιστεί στο 3-0 του "Γ. Καραϊσκάκης"), συνεισφέροντας τα μέγιστα στη σπουδαία νίκη-πρόκριση του Δικεφάλου στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σχολίασε πως «Εχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα είμαστε καλοί. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες συνθήκες. Τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το EuropaLeagueαλλά και τους αγώνες του Κυπέλλου με την ΑΕΚ».

Για το αν αποτέλεσε κίνητρο, τα όσα έγιναν πριν το παιχνίδι: «Για εμάς κίνητρο ήταν η πρόκριση και η νίκη επί του Ολυμπιακού. Αυτό μας πώρωσε και τίποτα άλλο».
Για το κλειδί της νίκης: «Παίξαμε έξυπνα σε όλο το διάστημα του αγώνα. Είχαμε πολύ καλές στιγμές και κάναμε πολύ σωστή διαχείριση του παιχνιδιού. Μας βγήκε αυτό και πήραμε την πρόκριση».

Για το ότι και πάλι η άμυνα έδωσε την πρόκριση: «Είναι ένα προσόν μας τα τελευταία χρόνια. Οταν θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν, πάντα τα καταφέρνουμε. Ωστόσο η άμυνα είναι θέμα λειτουργίας όλης της ομάδας και όχι μόνο της αμυντικής γραμμής».

Για τη δική του επιστροφή: «Είχα τραυματιστεί με τον ίδιο αντίπαλο και ήταν λίγο περίεργο για εμένα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Δε μπορούσα όμως να σκέφτομαι κάτι τέτοιο όταν ξεκίνησε ο αγώνας».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του τις προηγούμενες ημέρες: «Υπήρξε μία σκέψη. Το σκέφτηκα, γιατί υπήρξαν κάποιες περίεργες καταστάσεις, αλλά με την παρέμβαση του προέδρου, όλα τελείωσαν».

Για το αν υπάρχει η σκέψη του τελικού Κυπέλλου: «Αυτό που μας νοιάζει είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δε μπορούμε να ασχοληθούμε με παιχνίδια, που θα γίνουν μετά από δύο μήνες. Για να φτάσουμε στον τελικό πρέπει πρώτα να περάσουμε την ΑΕΚ, αλλά αυτά τα παιχνίδια αργούν ακόμα».