ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμάζεται ο Αρίας, μέσα ο Έτο

Ετοιμάζεται ο Αρίας, μέσα ο Έτο
Στον ΠΑΟΚ, αφήνουν πίσω την πρόκριση με τον Ολυμπιακό και από σήμερα (3/2) ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο (6/2) αγώνα...

Στον ΠΑΟΚ, αφήνουν πίσω την πρόκριση με τον Ολυμπιακό και από σήμερα (3/2) ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο (6/2) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκαν μόνο όσοι δεν αγωνίστηκαν εχθές. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν χαλάρωμα στο ξενοδοχείο με το οποίο συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πιστοποιητικό του Ντιέγο Αρίας ήρθε χθές (2/2), το δελτίο του αναμένεται να βγει σήμερα (3/2) και ο Κολομβιανός που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του Μάκη Χάβου, ακόμα και για την αρχική ενδεκάδα.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Έτο, που εχθές ήρθε για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Και το δικό του δελτίο θα εκδοθεί πιθανότατα σήμερα και από αύριο θα φανεί αν μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

*με το λογότυπο PAOK Action εμφανίστηκε χθες στην φανέλα ο «Δικέφαλος». Όταν δύο ομάδες έχουν τον ίδιο χορηγό (Πάμε Στοίχημα), ο ΟΠΑΠ επιτρέπει στους γηπεδούχους να βάλουν στη φανέλα λογότυπο κάποιου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης. Μέσω του ΠΑΟΚ Action έχουν γίνει οι εξής δράσεις φέτος:

Εθελοντική Αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συμπαράσταση στην "Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία"

Επίσκεψη στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης

Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Επίσκεψη στο Ογκολογικό Παιδιατρικό Τμήμα του Ιπποκράτειου

Υιοθεσία Κραυγαετού