ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το λοκ άουτ φέρνει το ΝΒΑ… στην Ευρώπη!

Το λοκ άουτ φέρνει το ΝΒΑ… στην Ευρώπη!
Το ενδεχόμενο να υπάρξει λοκ άουτ την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ είναι ολοένα και πιο πιθανό αφού οι συζητήσεις της Λίγκας με την Ένωση ...

Το ενδεχόμενο να υπάρξει λοκ άουτ την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ είναι ολοένα και πιο πιθανό αφού οι συζητήσεις της Λίγκας με την Ένωση Παικτών για την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης που λήγει το καλοκαίρι του 2011 δεν φαίνεται να έχουν αίσιο τέλος.

Πολλοί ΝΒΑer έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι και να παίξουν μπάσκετ στην Ευρώπη. Σήμερα ήταν η σειρά του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλει να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο με το Πόρτλαντ όμως δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει στην Ισπανία σε περίπτωση λοκ άουτ.
«Είναι μια σοβαρή πιθανότητα αν το λοκ-άουτ κρατήσει πολύ! Παρ’ όλα αυτά έχω συμβόλαιο με το Πόρτλαντ, δεν θα ήθελα να παίξω μπάσκετ για ένα μήνα και μετά να επιστρέψω στις ΗΠΑ» ανέφερε σχετικά ο διεθνής Ισπανός φόργουορντ, ο οποίος επανέλαβε ότι πλέον νιώθει καλά στους Μπλέιζερς.

Οι δηλώσεις του Ρούντι έρχονται μετά τα δημοσιεύματα μερίδας του γερμανικού τύπου τα οποία ανέφεραν ότι ο Ντιρκ Νοβίτσκι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Ποιο συγκεκριμένα, γερμανικό δημοσίευμα ανέφερε:
«Η Ελλάδα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για διακοπές και έχει και ένα από τα σκληρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό του».

Μέσα στο επόμενο διάστημα μένει να φανεί αν θα υπάρξει τελικά μια μαζική «εισβολή» παικτών από το ΝΒΑ στην «Γηραιά Ήπειρο»