ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιώλης: «Ιστορική πρόκριση»

Τσιώλης: «Ιστορική πρόκριση»
Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού Βόλου, ο Σάκης Τσιώλης. Ο προπονητής των γηπεδούχων στη συνέντευξη...

Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού Βόλου, ο Σάκης Τσιώλης.
Ο προπονητής των γηπεδούχων στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας της ομάδας του με 2-1 από την Κέρκυρα, αναγνώρισε την ανωτερότητα των «Φαιάκων» τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του επαναπαύτηκαν.

«Τα αγαθά κόποις κτώνται. Πρόκειται για μία ιστορική πρόκριση για τον Ολυμπιακό Βόλου μιας και πρώτη φορά προκρίνεται στους 4 του Κυπέλλου. Βλέπουμε πιο αισιόδοξα τον θεσμό. Θα θέλαμε φυσικά τη νίκη. Δεν έγινε όμως. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Μετά το 15λεπτο βέβαια είχαμε κάποιες ευκαιρίες και λίγο από την επιπολαιότητα που είχαμε, λίγο από τη σιγουριά δεν πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το ματς. Το παιχνίδι αυτό πλέον ανήκει στην ιστορία»
ανέφερε αρχικά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, για να αναφερθεί στον επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον Ατρόμητο, μην ξεχνώντας να ευχαριστήσει τον κόσμο :
«Κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που για μας είναι πολύ σημαντικό. Θέλαμε να ξεκουράσουμε ακόμη τρία-τέσσερα παιδιά. Δεν έρχονται όμως τα πράγματα όπως τα προγραμματίζεις μιας και δεν βάλαμε ένα ακόμη γκολ. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε μία σημαντική πρόκριση»
τόνισε και συνέχισε:
«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Παρά το ψύχος και την κακοκαιρία τα παιδιά μας βοήθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μας δίνει ασφάλεια όταν είναι κοντά μας. Ήταν συγκλονιστικός και τον ευχαριστούμε πολύ. Την Κυριακή περιμένουμε περισσότερο κόσμο. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μπορούμε να κοιτάμε τη συνέχεια πιο αισιόδοξα και με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα και να παίξουμε όπως πρέπει και μετά να κάνουμε ταμείο. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα με κορμό εδώ και δύο-τρία χρόνια. Πρέπει να έχουμε υπομονή και ψυχραιμία αν θέλουμε να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του.


Τέλος ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Βολιωτών, Ροντρίγκεζ αλλά και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στον αγώνα η απουσία του Ουμπίντες.
«Αν στις προπονήσεις δείξει το πρόσωπο που έχουμε από τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει, τότε μπορεί να παίξει την Κυριακή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κολλήσει στη χημεία της ομάδας. Τις μεταγραφές του Ιανουαρίου τις κάνουμε για να παίξουν οι παίκτες και όχι για να προετοιμαστούν. Την Παρασκευή θα ξέρουμε την κατάσταση του Ουμπίντες. Είναι ένας παίκτης που δεν αναπληρώνεται και δυστυχώς τον έχουμε χάσει σε πολλά ματς. Θα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί αν τον είχαμε» κατέληξε.