ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασπίδα σε Βαλβέρδε και παίκτες

Ασπίδα σε Βαλβέρδε και παίκτες
Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στον Ερνέστο Βαλβέρδε...

Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να μην αρχίσουν οι φήμες περί δυσμένειας για τον Ισπανό τεχνικό.

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας συνοδεύτηκε από τη χειρότερη φετινή εμφάνιση του Ολυμπιακού και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και το +7 από την δεύτερη θέση δεν μπορεί να διαγραφεί και για τον λόγο αυτόν ξεκαθάρισαν τη θέση τους. «Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια» τόνισαν οι διοικούντες την Πειραιώτικη ΠΑΕ.

Με δυο αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη

Η κακή εμφάνιση που πρόσθεσε ο Ντένις Ρόμενταλ στο ενεργητικό του έχει προσθέσει έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Skoda Ξάνθη σκέφτεται να βάλει ή τον Φετφατζίδη ή τον Ζαϊρί.
Στη αναμέτρηση με τους ακρίτες ο Μάρκο Πάντελιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Κέβιν Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης, ενώ τη θέση του στα αριστερά αναμένεται να ξαναπάρει ο Άλμπερτ Ριέρα. Στην αποστολή θα βρεθεί και ο Ντουντού, όχι όμως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται να προφυλαχθεί, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τη θέση του Έλληνα αμυντικού είναι πολύ πιθανό να πάρει στο αρχικό σχήμα ο Γιάννης Μανιάτης, αφού και ο Ποτουρίδης ταλαιπωρείται από θλάση και δεν μπορεί να βοηθήσει.