ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πιο σημαντική η πρόκριση»

«Πιο σημαντική η πρόκριση»
Ο Σταύρος Τσουκαλάς υποστήριξε ότι η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού είναι πιο σημαντική κι από ενδεχόμενη παρουσία...

Ο Σταύρος Τσουκαλάς υποστήριξε ότι η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού είναι πιο σημαντική κι από ενδεχόμενη παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» και τόνισε ότι εκπληρώθηκε ένα παιδικό του όνειρο από τη στιγμή που αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι μπορεί να αγωνιστεί όπου του ζητήσει ο προπονητής του.

«Πρώτη φορά έζησα κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο ωραίο. Μάλλον μας δυσκόλεψε στο ξεκίνημα. Από εκεί και πέρα, όμως, σκεφτόμασταν μόνο τη νίκη και τελικά τα καταφέραμε», είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Τσουκαλάς για να συμπληρώσει: «Από μικρός αγαπάω τον ΠΑΟΚ. Έχω περάσει αρκετά χρόνια και στις ομάδες Νέων. Γι’αυτό και νιώθω πραγματικά ότι αυτό που ζω είναι σαν όνειρο. Να παίζω στον ΠΑΟΚ και να πηγαίνει καλά η ομάδα. Είναι κάτι πολύ μεγάλο για μένα».

«Ανδρώθηκα ως επιτελικός χαφ. Αλλά παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής», υποστήριξε ο Έλληνας μέσος για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται για να υποστηρίξει ακόμα πως: «Ίσως να ήταν και πιο σημαντικό, μια και αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Πλέον είμαστε ένα βήμα από τον τελικό».