ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι πολλά τα λεφτά…Τόρες!

Είναι πολλά τα λεφτά…Τόρες!
Εβδομήντα εκατομμύρια λίρες είναι η αξία που κοστολογείται ο Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ράφα Μπενίτεθ...

Εβδομήντα εκατομμύρια λίρες είναι η αξία που κοστολογείται ο Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Τα ποσά που δίνονται στο εξωτερικό για μεταγραφές παικτών, στην Ελλάδα φαντάζουν αστρονομικά, με πρόσφατο παράδειγμα αυτήν του Τόρες στην Τσέλσι που κόστισε στην αγγλική ομάδα πενήντα εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει. Κι απ’ ότι φαίνεται τον πήρε και σε καλή τιμή, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ με συνέντευξη που έδωσε στο «BBCFootballFocus» αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήταν ένα βήμα πριν το κλείσιμο συμφωνίας για τον παίκτη με το χρηματικό ποσό να φτάνει τα εβδομήντα εκατομμύρια λίρες, «Νομίζω ότι πέρυσι μιλούσαμε για 70 εκατ. λίρες» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι είναι επιθυμία του να επιστρέψει στην Λίβερπουλ ως προπονητής αναγνωρίζοντας και την δουλειά που κάνει ο Νταλγκλίς.

«Το να είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ είναι όνειρο για μένα αλλά ξέρω πως ο Κένι κάνει εξαιρετική δουλειά τώρα. Πρέπει να περιμένω και να συνεχίσω να βλέπω παιχνίδια, αλλά αν μου πει κάποιος στο μέλλον αν θέλω να ξανακάτσω στον πάγκο της ομάδας, είναι σίγουρο πως θα το ήθελα».