ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επιστροφή της Ισινμπάγιεβα

Η επιστροφή της Ισινμπάγιεβα
Σχεδόν ένα χρόνο έμεινε εκτός δράσης η Ρωσίδα άλτρια του επί κοντώ, Γελένα Ισινμπάγιεβα, η οποία επιστρέφει στους αγώνες την Κυριακή...

Σχεδόν ένα χρόνο έμεινε εκτός δράσης η Ρωσίδα άλτρια του επί κοντώ, Γελένα Ισινμπάγιεβα, η οποία επιστρέφει στους αγώνες την Κυριακή, σε τουρνουά της Μόσχας.

Η επιστροφή της άλτριας του επί κοντώ, Γελένα Ισινμπάγιεβα, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ρωσικού μίτινκ του χειμώνα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (6/2) - του τρίτου από μία σειρά μίτνγκ κλειστού στίβου - και είναι η γιορτή για την 20ή επέτειο στη Μόσχα.

Η διάσημη αθλήτρια θα είναι χωρίς αμφιβολία στο επίκεντρο της προσοχής όλου του φίλαθλου κόσμου. Ακόμα και αυτοί, που ο αθλητισμός δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά ενδιαφέροντά τους, γνωρίζουν πως στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα γίνει η επιστροφή της μεγάλης «Βασίλισσας» του επί κοντώ.

Τα ερωτήματα, βέβαια, που θα πρέπει να απαντηθούν είναι μεν απλά, αλλά την ίδια στιγμή και υπερβολικά δύσκολα. Έχει την ίδια φόρμα, μετά από αποχή σχεδόν ενός έτους από τους αγωνιστικούς χώρους; Οι υψηλού εππιπέδου επιδόσεις της θα είναι αυτές που ήταν και στο παρελθόν;

Οι πολλοί θαυμαστές της θα δουν την επιστροφή της παλιάς Ισινμπάγιεβα; Και ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την εξέλιξη του αγώνα στη Μόσχα, όταν θα αντιμετωπίσει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2009, Άννα Ρογκόφσκα, αλλά και την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σβετλάνα Φεοφάνοβα.

Η Ισινμπάγιεβα ωστόσο, παίρνει την κατάσταση ψύχραιμα, υποστηρίζοντας πως το χρονικό διάστημα που έμεινε εκτός ταρτάν την βοήθησε και πλέον, ανυπομονεί να λάβει μέρος στο τουρνουά για δεύτερη φορά στην καριέρα της. Η ίδια αναφέρει ότι απολαμβάνει κάθε φορά που αγωνίζεται στη Μόσχα και το γεγονός ότι ένα γήπεδο γεμάτο από συμπατριώτες της θα την επευφημεί, πάντα τη συγκινεί.