ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουνιά σε διαιτητή

Μπουνιά σε διαιτητή
Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου – Αισχύλος Ωραιοκάστρου, καθώς παράγοντας των φιλοξενούμενων...

Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου – Αισχύλος Ωραιοκάστρου, καθώς παράγοντας των φιλοξενούμενων έριξε γροθιά στον διαιτητή.

Το παιχνίδι του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Μακεδονίας διεκόπη στο 80’ επειδή επικράτησε ένταση όταν ο διαιτητής Δαμιανίδης (Θανασακούδης, Ιωακειμίδης) απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Τσομπανόπουλο των φιλοξενούμενων. Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αισχύλου ήταν έντονες και ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κάρτα στον Ποπόφ. Το παιχνίδι διεκόπη σε εκείνο το σημείο, κι όταν ύστερα από 15 λεπτά ο Δαμιανίδης πήγε να το ξεκινήσει και πάλι, παράγοντας του σωματείου του Ωραιοκάστρου τον πλησίασε και του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο. Άλλος παράγοντας των φιλοξενούμενων τον απείλησε πως αν δεν τελειώσει το παιχνίδι, θα… τον θάψει στο γήπεδο.

Η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά και ο διαιτητής κάλεσε την αστυνομία. Στο τμήμα Ασβεστοχωρίου συμπληρώθηκε το φύλλο αγώνα, το οποίο είναι καταδικαστικό για τον Αισχύλο. Το παρών στο τμήμα έδωσε και ο παρατηρητής του αγώνα, Πέτρος Νικολαΐδης, ο οποίος στην έκθεσή του περιγράφει όσα έγιναν.