ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομπράντοβιτς: «Σοβαρό παιχνίδι»

Ομπράντοβιτς: «Σοβαρό παιχνίδι»
Λακωνικός εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με το Περιστέρι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού ...

Λακωνικός εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με το Περιστέρι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στη σοβαρότητα του παιχνιδιού λέγοντας:

«Παίξαμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο. Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον από πλευράς τακτικής. Συγχαρητήρια στους παίκτες και για το υψηλό κίνητρο και για την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια και στο Περιστέρι».

Από την πλευρά των παικτών ο Κώστας Τσαρτσαρής επισήμανε:
"Ήρθαμε να παίξουμε σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Προερχόμαστε από μία ήττα που μας πείραξε ψυχολογικά. Θέλαμε να κρατήσουμε την αυτοπεποίθησή μας ψηλά και αυτό κάναμε. Το δεύτερο μέρος διαδικαστικό και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα. Καλή επιτυχία στο Περιστέρι να είναι πάντα στην πρώτη κατηγορία και κάθε χρόνο και ψηλότερα. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ό, τι πριν δέκα χρόνια που έπαιζα εγώ στην ομάδα. Ελπίζουμε ότι είναι μία κοιλιά και το πρωτάθλημα θα γίνει ανταγωνιστικό. Δεν γνωρίζω για τα σχέδια της Ομοσπονδίας. Δεν ξέρω αν θα είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα αν γίνει Μεσογειακή Λίγκα. Είναι άδικο για τις δύο - τρεις ομάδες αυτή τη στιγμή να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες".