ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος η σεζόν για τον Βασιλόπουλο

Τέλος η σεζόν για τον Βασιλόπουλο
Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο άτυχος διεθνής φόργουορντ, που είχε...

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο άτυχος διεθνής φόργουορντ, που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στη μέση στις 25 Αυγούστου 2010, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην προπόνηση της Παρασκευής. Την αρχική διάγνωση για κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και το μηνίσκο διαδέχτηκε χειρότερη είδηση, αυτή της ρήξης του πρόσθιου χιαστού. Ο 27χρονος φόργουορντ από τον Πύργο δε γλιτώνει το χειρουργείο, κάτι που σε αντίστοιχες περιπτώσεις απαιτεί διάστημα αποθεραπείας έξι μηνών. Απογοητευμένος ο ίδιος, αφού επέστρεψε πρόσφατα στην αγωνιστική δράση, μετά από πολύμηνη απουσία, έλεγε στο στενό κύκλο του πως θα σταματήσει το μπάσκετ, κάτι που ίσως να ήταν αντίδραση της στιγμής. Ο Βασιλόπουλος είναι συντετριμμένος με αυτό που του συνέβη, τη στιγμή που είχε καταφέρει να βγει αλώβητος και δυνατός από το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη μέση. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη άποψη τα μέλη του ιατρικού τιμ.

Στον Ολυμπιακό πλέον ξεκίνησαν να μελετούν λίστες με «κομμένους» παίκτες από το ΝΒΑ, αλλά αυτή την εποχή δεν μπορεί να βρεθεί άμεσα ένας παίκτης με ικανότητα να παίζει στο «3» και στο «4» που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με τον Κέσελι και τον Πελεκάνο μόνο στο «3» και τον Ματ Νίλσεν να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στο «4» δεν αποκλείεται να "θυσιαστεί" ο Αυστραλός διεθνής πάουερ φόργουορντ, είτε με το να λυθεί το συμβόλαιό του, είτε να συνεχίσει μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκας.