ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε φουλ ρυθμούς ο Γεωργέας

Σε φουλ ρυθμούς ο Γεωργέας
Ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού. Μετά το ρεπό της Κυριακής...

Ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού.
Μετά το ρεπό της Κυριακής η ΑΕΚ επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς το πρωί της Δευτέρας (07/02). Με ευχάριστα νέα λοιπόν ξεκίνησε για τον Μανόλο Χιμένεθ η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.
Ο Ισπανός τεχνικός είδε με ανακούφιση τον Γεωργέα να ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας έχοντας πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αντιθέτως ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάββας Γκέντσογλου θα υποβληθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του αν και όπως όλα δείχνουν οι φόβοι για ρήξη χιαστού θα επαληθευτούν.
Ωστόσο δεν ήταν όλοι οι «κιτρινόμαυροι» παρόντες καθώς από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων απουσίαζαν οι Λυμπερόπουλος, Μάκος και Καφές που έχουν κληθεί στην εθνική Ανδρών και ο Μανωλάς που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Ελπίδων. Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα συνεχιστεί με προπόνηση το πρωί της Τρίτης στις 10.30.