ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Βόλου: "Μην πάτε Λάρισα"

Ολυμπιακός Βόλου: "Μην πάτε Λάρισα"
Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά-καλά η εβδομάδα πριν τον κυριακάτικο αγώνα της Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου και άρχισαν οι ανακοινώσεις,...

Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά-καλά η εβδομάδα πριν τον κυριακάτικο αγώνα της Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου και άρχισαν οι ανακοινώσεις, όπως είχε συμβεί και στον α' γύρο, πριν την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτη τον κόσμο της ομάδας, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2011 μεταξύ των ομάδων Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να παραμείνουν αμέτοχοι σε κάθε είδους προκλήσεις.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο αγώνα όπως όλους τους άλλους αγώνες κάθε Σαββατοκύριακου, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, ο οποίος δίνει αγώνα επιβίωσης και για αυτό το λόγο μην απαντάτε σε οποιεσδήποτε προκλήσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει επίσης στους φιλάθλους της ομάδας να μη ταξιδέψουν οργανωμένα ή μεμονωμένα στη Λάρισα, για το συγκεκριμένο αγώνα».