ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσίασε τους Ρώσους ο Βιεϊρίνια

Εντυπωσίασε τους Ρώσους ο Βιεϊρίνια
Οι σκάουτερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τον είχαν «τσεκάρει» στον αγώνα με τον Άρη και γι' αυτό τον λόγο τον παρακολούθησαν...

Οι σκάουτερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τον είχαν «τσεκάρει» στον αγώνα με τον Άρη και γι' αυτό τον λόγο τον παρακολούθησαν και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι κατάσκοποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθαν για να συγκεντρώσουν στοιχεία για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ, αλλά «γυάλισε» και σ' αυτούς.

Ο λόγος για τον Αντρέ Βιεϊρίνια που φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων.

«Είναι παίχτης υψηλού επιπέδου» έλεγαν οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ, πιο «μαζεμένοι» αυτοί της Ζενίτ, οι οποίοι θα τον παρακολουθήσουν ξανά.

Ο Πορτογάλος δεν «τρελαίνεται» να πάει στην Ρωσία αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ μόνο κερδισμένος θα βγει σε περίπτωση που οι δύο Ρωσικές ομάδες θελήσουν το καλοκαίρι να μπουν σε διαδικασία «πλειστηριασμού» για τον παίχτη.

Επιπλέον σκάουτερ της αγγλικής Μπλακμπέρν βρέθηκαν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ, έμειναν απογοητευμένοι από την απουσία του, αλλά εντυπωσιασμένοι από το ταλέντο του 25χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.