ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η γκάφα της Aguilera στο τελικό του Super Bowl!

Η γκάφα της Aguilera στο τελικό του Super Bowl!
Ο τελικός του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, γνωστού ως Super Bowl, αποτελεί το...

Ο τελικός του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, γνωστού ως Super Bowl, αποτελεί το σπουδαιότερο προϊόν για την τηλεόραση καθώς συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό θεαματικότητας στις Η.Π.Α.

Μάλιστα σε αυτό συγκεντρώνεται και πλήθος διασήμων που επιθυμούν να παραβρίσκονται σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ πριν την έναρξη του αγώνα κλήθηκε να τραγουδήσει η Christina Aguilera. Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε όταν η διάσημη τραγουδίστρια μπερδεύτηκε και επανέλαβε δύο φορές έναν στίχο από τον ύμνο.

Στο ημίχρονο του τελικού, το συγκρότημα των Black Eyed Peas έδωσε μια εκπληκτική συναυλία, τραγουδώντας μερικά από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια τους. Μαζί με τους Black Eyed Peas επί σκηνής βρέθηκε και ο πρώην κιθαρίστας των Guns N’ Roses, Slash. Επίσης, εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Usher.

Στις κερκίδες του γηπέδου, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, βρέθηκαν και οι σταρ: Hugh Jackman, Adam Sandler, Jennifer Aniston, Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas, Owen Wilson και Jamie Foxx.

Στο αθλητικό μέρος, οι Γκριν Μπέι Πάκερς ήταν οι μεγάλοι θριαμβευτές του 45ου Superbowl, κατακτώντας το δωδέκατο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και τρίτο στην εποχή του Superbowl, κάτι που τους καθιστά την πιο επιτυχημένη ομάδα της ιστορίας.

Στο μεγάλο τελικό νίκησαν 31-25 τους Πίτσμπεργκ Στίλερς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.