ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βρήκαμε τα πρόσωπα και προχωράμε»

«Βρήκαμε τα πρόσωπα και προχωράμε»
Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης μίλησε στο Onsports.gr, για τις εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο...

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης μίλησε στο Onsports.gr, για τις εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο.

Ανήμερα της εκδήλωσης της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, για τη σωτηρία του τμήματος και μια ημέρα πριν τον πιθανό αποκλεισμό, από το Κύπελλο, της ανδρικής ομάδας πόλο των «ερυθρολεύκων» ο κ. Θεοδωρακάκης φάνηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση.

Στον αγώνα του πρωταθλήματος η ομάδα κατέβηκε να αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα, γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τη Βουλιαγμένη και αύριο στον αγώνα για τη Β’ φάση του Κυπέλλου με το Αργοστόλι, όλα δείχνουν ότι θα επαναληφθεί το ίδιο.

Από την πλευρά των παικτών ο Χρήστος Αφρουδάκης τόνισε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, από τον αγώνα του πρωταθλήματος. Εμμένουμε στη στάση μας, μέχρι νεωτέρας».

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, αναφέρθηκε στις όποιες κινήσεις έχουν γίνει από πλευράς διοίκησης για την επίλυση του θέματος: « Ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα. Εμείς είχαμε ένα σκοπό και τον πραγματοποιήσαμε. Να αποφύγει ο Ολυμπιακός την περιπέτεια του Πρωτοδικείου και το καταφέραμε. Από εκεί και μετά έχουμε ζητήσει και μιλήσει από κάποια πρόσωπα, που είναι κοντά στην ομάδα να τη βοηθήσουν να σωθεί. Έχουμε βρει τα πρόσωπα και προχωράμε. Κάνουμε τις απαραίτητες συναντήσεις έως ότου οριστικοποιήσουν και οι ίδιοι τη συμμετοχή τους στην ομάδα και μετά θα προβούμε στις ανακοινώσεις των ονομάτων. Αύριο έχουμε Δ.Σ. θα συζητήσουμε τις εξελίξεις και πιθανότατα να προκηρύξουμε και εκλογές ώστε να υπάρξει άμεσα λύση»

Ο κ. Μαρινάκης, ήδη έχει στηρίξει οικονομικά την όλη προσπάθεια. Έχει δηλώσει την επιθυμία να εμπλακεί και στον Ερασιτέχνη;

Χρήματα δεν έχουμε πάρει εκτός από την επιταγή του κ. Μαρινάκη. Ο ίδιος είναι ο ηγέτης της ΠΑΕ και είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Θα βρεθούν άλλα πρόσωπα που θα στηρίξουν την όλη προσπάθεια ενός ιστορικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός».