ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στο... σπίτι

Επιστροφή στο... σπίτι
Μόνο με θαύμα θα χαλάσει η μεταγραφή του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, αφού απομένουν μόνο τα τυπικά και οι ...

Μόνο με θαύμα θα χαλάσει η μεταγραφή του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, αφού απομένουν μόνο τα τυπικά και οι ανακοινώσεις.
Έξι χρόνια μετά ο Στέφανος Κοτσόλης είναι έτοιμος να περάσει τις πόρτες της Παιανίας και να φορέσει ξανά τη φανέλα και τα γάντια του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Ο 32χρονος πορτιέρο έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και θα είναι παίκτης της ομάδας του Φερέιρα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο με θαύμα θα χαλάσει η μεταγραφή καθώς ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία των δύο πλευρών που είναι δεδομένη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις δεν κράτησαν πολύ καθώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινήθηκαν άμεσα για τον Κοτσόλη όταν προέκυψε το θέμα με τον Καρνέζη.

Τόσο γιατί ήταν ελεύθερος και είχαν περιθώριο να κάνουν αυτή την προσθήκη, όσο και γιατί πρόκειται ουσιαστικά για ένα «παιδί» του Παναθηναϊκού. Στο να επιτευχθεί γρήγορα η συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Κοτσόλη, έπαιξε ρόλο και η θέληση του έμπειρου τερματοφύλακα να επιστρέψει στην Παιανία και να γίνει ξανά μέλος της ομάδας των «πρασίνων».