ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μαύρα» γενέθλια για Βασιλόπουλο

«Μαύρα» γενέθλια για Βασιλόπουλο
Ημέρα γιορτής θα έπρεπε να είναι η Τρίτη (08/02) για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Φυσικά, πού να βρει το κουράγιο να χαμογελάσει...

Ημέρα γιορτής θα έπρεπε να είναι η Τρίτη (08/02) για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.
Φυσικά, πού να βρει το κουράγιο να χαμογελάσει ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, που για ακόμα μία φορά είχε ραντεβού με την ατυχία. Τι να του ευχηθούν, άραγε, συμπαίκτες, συγγενείς και φίλοι για τα 27α γενέθλιά του… Τι να απαντήσει και ο ίδιος, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι της μοίρας. Παραμονή των γενεθλίων του (07/02), το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών μόνο ευχάριστα μαντάτα δεν είχε να του πει. Η ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου, που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής (04/02), τον κρατά 6-9 μήνες εκτός παρκέ. Πριν καλά καλά προλάβει να επιστρέψει, δυνατός και αποδοτικός, έτσι όπως ο ίδιος επιθυμούσε, ξαναμπαίνει χειρουργείο.
Από το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου, οπότε άρχισαν τα προβλήματα με τη μέση του, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα έκανε φέτος για πρώτη φορά πραγματικά ευτυχισμένα γενέθλια. Ήταν χαρούμενος, ήταν αισιόδοξος, αισθανόταν καλά, έτοιμος να προσφέρει. Τώρα, ξεκινάει μια νέα περιπέτεια, καθόλου ευχάριστη. Πάλι από την αρχή. Και στην ευχή χρόνια πολλά -φανταζόμαστε- ανταπαντά χρόνια καλά. Με υγεία.
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, φυσικά, δεν πήγε την Τρίτη (08/02) στο ΣΕΦ ούτε κέρασε γλυκά τους συμπαίκτες του. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν έμειναν… πικραμένοι. Γλυκάθηκαν από ένα άλλο μέλος τους, τον Ράσο Νεστέροβιτς, ο οποίος έγινε για τρίτη φορά πατέρας. Η σύζυγός του, Μάγια, έφερε τη Δευτέρα (07/02) στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον Σλοβένο σέντερ να κατακλύζεται από τις θερμές ευχές των συμπαικτών του. Να τους ζήσει!