ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα καλά με Ντουντού!

Όλα καλά με Ντουντού!
Διαψεύστηκε κι επισήμως πλέον από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το ότι ο Ντουντού ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό στον χόνδρο. Όπως μάλιστα...

Διαψεύστηκε κι επισήμως πλέον από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το ότι ο Ντουντού ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό στον χόνδρο.
Όπως μάλιστα, επισημάνθηκε από κύκλους του πειραϊκού συλλόγου, ο Βραζιλιάνος χαφ ενδέχεται ν’ αγωνιστεί ακόμα και στο ματς το προσεχούς Σαββάτου με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

«Ο παίκτης προπονείται κανονικά χωρίς καμία ενόχληση και συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του», αναφέρουν στον Ολυμπιακό για την περίπτωση Ντουντού επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Βραζιλιάνος θα ταξιδέψει σίγουρα με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην Θεσσαλονίκη:
«Όντως ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις τη Δευτέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι οι καθιερωμένες εξετάσεις που γίνονται σε παίκτες που προέρχονται από αποκατάσταση. Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα κανονικά και θα συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη».
Όσον αφορά στην σημερινή (8/2) προπόνηση της πειραϊκής ομάδας, όλα εξελίχθηκαν ικανοποιητικά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Ισπανό τεχνικό να βλέπει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να ανεβάζει… στροφές ενόψει Άρη, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει κανονικά την θέση του στο πλευρό του Όλοφ Μέλμπεργκ στην «καρδιά» της ερυθρόλευκης άμυνας.

Αντίθετα, συντηρητική αγωγή θ’ ακολουθήσει τις προσεχείς μέρες ο Μοϊσές Ουρτάδο, καθώς ο Ισπανός χαφ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και φυσικά έχει τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τον Άρη (12/2).