ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοντεστό: «Με δυο νίκες είναι δικό μας»

Μοντεστό: «Με δυο νίκες είναι δικό μας»
Ο Φρανσουά Μοντεστό εξέφρασε την πίστη του στους συμπαίκτες του πως με δύο νίκες...

Ο Φρανσουά Μοντεστό εξέφρασε την πίστη του στους συμπαίκτες του πως με δύο νίκες κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Δύο νίκες να κάνουμε, τίποτε άλλο» ήταν τα λόγια του Μοντεστό στη χθεσινή προπόνηση προς τους συμπαίκτες του, για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν για τη Σούπερ Λίγκα, κόντρα σε Άρη στη Θεσσαλονίκη και Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Διατηρεί Ιμπαγάσα-Μοντέστο στα χαφ

Παρά την επιστροφή του Ντουντού στα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται να επιθυμεί την διατήρηση του διδύμου Ιμπαγάσα- Μοντεστό στο χώρο του κέντρου. Ο Μοϊσές Ουρτάδο παραμένει ανέτοιμος , ενώ η επιστροφή του υπολογίζεται για μετά το ντέρμπι των «αιωνίων».

Στη διάθεση του Βαλβέρδε αναμένεται να τεθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρά το γεγονός ότι έκανε πάλι ατομικό,καθώς από σήμερα θα μπει όπως όλα δείχνουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη κάνει κάποια πλάνα για το αρχικό σχήμα απέναντι στους «κίτρινους», αλλά τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει με την επιστροφή των διεθνών και μετά τις τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας.