ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος με ΑΕΚ ο Σισέ

Έτοιμος με ΑΕΚ ο Σισέ
Εντατικό ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζιμπρίλ Σισέ και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ...

Εντατικό ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζιμπρίλ Σισέ και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος επιθετικός των «πρασίνων» δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς κυπέλλου απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» και την Τετάρτη (09/02) έκανε εντατικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Λόρενς Έμπεν, χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση.

Στους ίδιους ρυθμούς κινήθηκε και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, κάτι που δείχνει πως θα επιστρέψει σύντομα και αυτός στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα πλην των Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία, του Λουίς Γκαρσία που έκανε και πάλι ατομικό και του Σίντνεϊ Γκοβού που απουσιάζει στην πατρίδα του από τη Δευτέρα για να υποβληθεί σε επέμβαση στα δόντια και πιθανότατα χάνει το ματς της Κυριακής (13/02).

Από εκεί και πέρα, στα αξιοσημείωτα της προπόνησης ήταν η επιστροφή του Στέφανου Κοτσόλη στην Παιανία, όπως και η απουσία επτά διεθνών ποδοσφαιριστών που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Για την ακρίβεια απόντες ήταν οι διεθνείς με την εθνική ανδρών Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Βύντρα, και Σπυρόπουλος, ο Καντέ με την εθνική ομάδα του Μάλι, ο Μαυρίας με την εθνική ομάδα νέων. Τέλος, άδεια για προσωπικούς λόγους εξασφάλισε και ο Νταμιέν Πλεσί.

Σε ότι αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο.