ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζαλαλής: «Θέλουμε να βάλουν τη φανέλα»

Τζαλαλής: «Θέλουμε να βάλουν τη φανέλα»
Νίκος Γκάλης εναντίον Παναγιώτη Γιαννάκη. Και ποιος δεν θα ήθελε να τους δει, εν έτει 2011, στο παρκέ με αθλητική περιβολή. Με δηλώσεις ...

Νίκος Γκάλης εναντίον Παναγιώτη Γιαννάκη. Και ποιος δεν θα ήθελε να τους δει, εν έτει 2011, στο παρκέ με αθλητική περιβολή.
Με δηλώσεις του στον Sentra 103,3 ο Σάκης Τζαλαλής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε οι δύο παίκτες να δώσουν το παρών στο φιλικό των βετεράνων της Μπαρτσελόνα και της Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένο για τις 20/02 στο κλειστό των Ιωαννίνων. «Τους έχουμε προσκαλέσει, είμαστε σε κουβέντα, θα είναι τιμής για εμάς, αλλά και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (είναι το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης), έστω να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Εμείς τους θέλουμε να βάλουν τη φανέλα, να είναι μαζί μας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι αθλητές αυτοί είναι πιο ψηλά από εμάς, έχουν... στρώσει το χαλί για να περπατήσουμε στο ελληνικό μπάσκετ, πιστεύω ότι δεν θα μας το απορρίψουν, πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας», εξέφρασε την αισιοδοξία του ο παλαίμαχος παίκτης του Παγκρατίου.

Από την Μπαρτσελόνα οι παίκτες που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι οι Αντρέου, Ζαπάτα, Μοντέρο, Εστεγιέρ, Γκαλιλέα, Χιμένεθ, Φεράντες και Σάντσες. Οι άνθρωποι του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών βρίσκονται σε επικοινωνία και με τους Σαντιγιάν, Έπι. Από ελληνικής πλευράς θα παίξουν σίγουρα ο Αλβέρτης, ο Ρεντζιάς, ο Σιγάλας, ο Μπαλογιάννης, ο Λημνιάτης, ο Πρέλεβιτς, ο Κωνσταντινίδης και φυσικά ο Σάκης Τζαλαλής.

«Προσπαθούμε εδώ και πολλούς μήνες μαζί με τον Ευθύμη Ρεντζιά, ο οποίος έχει παίξει στην Μπαρτσελόνα και είναι μέλος των Βετεράνων, να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι στην Ελλάδα. Βρήκαμε τη χημεία, αποδέχτηκε την πρόταση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ύστερα από πολλές δικές μου εμμονές, διότι είναι κοινή η καταγωγή μας, και τελικά θα πραγματοποιηθεί το φιλικό στα Γιάννενα προς τιμήν του», εξήγησε για το πώς τους ήρθε η ιδέα αυτού του σπουδαίου αγώνα.