ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με δύο πρόσωπα η εθνική

Νίκη με δύο πρόσωπα η εθνική
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «AEL FC Arena», η εθνική Ελλάδος επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Καναδά...

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «AEL FC Arena», η εθνική Ελλάδος επικράτησε με 1-0 την αντίστοιχης του Καναδά.

Η εθνική ομάδα είχε δύο πρόσωπα. Ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα καλό δεύτερο, που μέχρι το 75’ είχε βρει τρόπους να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.
Σκόρερ ο MVP της αναμέτρησης Γιάννης Φετφατζίδης.

Οι παρευρισκόμενοι φίλοι της εθνικής που βρίσκονται στο «AEL FC Arena», εκτός από το φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, παρακολούθησαν και τη βράβευση του «δικού μας» Ότο Ρεχάγκελ.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ 1-0 TEΛΙΚΟ

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90' + 2' - Ο Φετφατζίδης στη αντεπίθεση είδε τη εστία του Καναδά κενή, καθώς ο τερματοφύλακας είχε ανέβει, αλλά το αριστερό του σουτ πέρασε άουτ.

87' - Έχει χαλαρώσει η εθνική. Από κόρνερ ο Φρετ πήρε τη κεφαλιά χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς, η μπάλα πέρασε δίλα από τη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Χαλκιά.

83' - MVP της αναμέτρησης ο σκόρερ μέχρι στιγμής του αγώνα, Γιάννης Φετφατζίδης.

75' - Φάουλ για τον Καναδά, ωραίο σουτ του Ντε Ροζάριο, εκπληκτική απόκρουση από τον Χαλκιά!

71' - Σουτ με το αριστερό του Φετφατζίδη από τη μεγάλη περιοχή, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Μπόργιαν

69' - Ο Μήτρογλου έχει βγει λόγω τραυματισμού, ο Γεωργιάδης στο γήπεδο.

64' - Λάθος του Μπόργιαν ο Φετφατζίδης πήρε την μπάλα, αλλά αντί να γυρίσει στο μόνο Νίνη προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να χαθεί μια καλή στιγμή.

63' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! Στο 63' ο Τζαβέλλας έκανε τη σέντρα, ο Στρέιθ έδιωξε πάνω στο Φετφατζίδη και εκείνος με εξαιρετικό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καναδά.

61' - Ο Κονέ αντι του Λυμπερόπουλου στο παιχνίδι.

59' - Δυνατό σουτ του Τζαβέλα, διώχνει εντυπωσιακά ο γροθιές ο Μπόργιαν σε κόρνερ.

57' - Ωραία κάθετη του Λυμπερόπουλου για το Μήτρογλου, εκείνος έκανε την προβολή, αλλά ο Μπόργιαν βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε την μπάλα.

48' - Δυνατό σουτ του Νίνη άουτ.

47' - Ο Φετφατζίδης έδωσε ωραία πάσα στο Μήτρογλου, εκείνος πήγε να αποφύγει τον μπόργιαν, έδω στην συνέχεια πάσα στον Νίνη, αλλά ο Γιάκοβιτς έσωσε με τάκλιν τον Καναδά.

46' - Αλλαγές για την εθνική. Ο Χαλκιάς αντί του Σηφάκη, Βύντρα θα μπει στη θέση του Τοροσίδη, ο Μήτρογλου αντί του Σαλπιγγίδη και ο Καφές στη θέση του Κατσουράνη.

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Κακό θέαμα προσεφέρε η εθνική στο κοινό της Λάρισας στο πρώτο ημίχρονο.

ΛΗΞΗ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

44' - Έπρεπε φτάσουμε στο 44’ για να δούμε μια καλή φάση από την εθνική. Ο Νίνης με βάζει εξωτερικά φάλτσα στην μπάλα, βρίσκει τον Σαλπιγγίδη και εκείνος με δεξί γυριστό σουτ στην κίνηση την στέλνει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καναδά.

33' - O Σίμπσον πέρασε τον Μόρα και με το αριστερό πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περάει άουτ.

25' - Η εθνική δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής.

15' - To πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Τζάκσον μετά το λάθος του Κατσουράνη, η μπάλα κόντραρε στο Παπασταθόπουλο και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ.

* - Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο, πράγμα το οποίο είχε επισημάνει και ο Σάντος.

6' - Σκληρό μαρκάρισμα από τον Τζος Σίμπσον στον Κώστα Κατσουράνη και η πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Καναδό.

ENAΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

*- Ο κόσμος αποθεώνει το Ότο ο οποίος με την σειρά του έκανε χαιρετισμό και ανέφερε: «Ο κόσμος, ο βοηθός μου και οι συνεργάτες μου μού έδιναν πάντα χαρά. Σαν φίλος έχω έρθει στην Ελλάδα και σαν φίλος θέλω να φύγω. Όλα τα highlight και τα καλά και τα κακά, θα τα θυμάμαι όλα».
*- Οι παίκτες έχουν σχηματίσει ένα διάδρομο και μέσα από αυτόν περνάει ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος παίρνει από τον Σοφοκλή Πιλάβιο ένα κάδρο που τον εικονίζει να σηκώνει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Γήπεδο «AEL FC Arena»

Ελλάδα (Σάντος): Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Καραγκούνης, Νίνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος.

Καναδάς (Στίβεν Χαρτ): Μπόργιαν, Πίτερς, Καν, Γιάνκοβιτς, Τζόνσον, Τζάκσον, Χάτσινσον, Ντε Ροσάριο, Σίμπσον, Όσεαν.