ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιβκοβιτς: «Δεν παίρνουμε παίκτη»

Ιβκοβιτς: «Δεν παίρνουμε παίκτη»
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του...

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τον στόχο του τελικού. Επιπλέον ήταν σοβαροί, παίξαμε άμυνα, χρησιμοποιήσαμε και τους δώδεκα παίκτες κάτι πολύ σημαντικό. Είχαμε ομαδικότητα, προσπαθήσαμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, ο Ερτσεγκ ήταν εύστοχος και αναδείχθηκε. Θα μπορούσαμε ίσως να παίξουμε καλύτερη άμυνα στο ένας εναντίον ενός στον Παπαδόπουλο και τον Μάρσαλ. Σε έναν μήνα ακριβώς έχουμε τον τελικό. Εμείς ετοιμαζόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, μας νοιάζει τώρα ο Ίκαρος και για τον τελικό ελπίζω να γίνει σε μια αθλητική και μπασκετική ατμόσφαιρα».

Για τα πολλά φάουλ του έγιναν στον αγώνα είπε:
«Όταν κάποιοι παίζουν δυνατά, σκληρά και βρώμικα πρέπει να σφυρίζονται φάουλ. Δεν νομίζω, όμως, ότι αυτό το ματς ήταν τόσο δυνατό. Αν σταματά το παιχνίδι πρέπει να έχεις έλεγχο σε ειδικές καταστάσεις και εμείς νομίζω ότι ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι».

Όσον αφορά στο θέμα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου υπογράμμισε:
«Για μένα είναι πολύ δύσκολο να σας πω κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να φανεί σαν δικαιολογία. Μίλησα με τον Βασιλόπουλο χθες, όλο το προπονητικό τιμ και το ιατρικό τιμ προσπάθησε πολύ. Τραυματίστηκε στην όγδοη εβδομάδα που μπήκε μέσα στην ομάδα. Μας βοήθησε στον Παναθηναϊκό, του είχα πει ότι τον θέλω να τον έχω έστω στα αποδυτήρια, είχαμε κάποια συγκεκριμένα σχέδια, δυστυχώς τώρα δεν τον έχουμε. Είναι ένας παίκτης ξεχωριστός σε όλη την Ευρώπη, είναι εξαιρετικός στην άμυνα και δυστυχώς μείναμε χωρίς την επιλογή. Τώρα αυτά είναι».

Για το ενδεχόμενο μίας μεταγραφής στη θέση του τραυματία Βασιλόπουλου, ανέφερε:
«Έχω άλλους 15 παίκτες. Ποια άλλη λύση; Να πάρουμε κάποιον άλλο παίκτη; Αυτό δεν υπάρχει».

Τέλος για το επόμενο παιχνίδι με τη Βαλένθια δήλωσε:
«Αυτό θα το δούμε στο παιχνίδι. Η Βαλένθια παίζει με την Βαγιαδολίδ, εμείς έχουμε διαφορετικό πρόγραμμα και εγώ σκέφτομαι πρώτα από όλα το παιχνίδι της Τετάρτης. Μπαίνουμε σε μία φάση που τα παιχνίδια είναι καθοριστικά. Δεν μπορώ να απαντήσω ποιο πρόγραμμα βολεύει πιο πολύ».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας, μια καλή προετοιμασία. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, τον έλεγχο του ρυθμού, καλή άμυνα και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».