ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπανούλης: «Νικητές στα κρίσιμα»

Σπανούλης: «Νικητές στα κρίσιμα»
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα την αντίσταση του ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς του κυπέλλου με τον Βασίλη Σπανούλη...

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι καλός, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν κι άλλο, προκειμένου να βγουν νικητές στα επόμενα κρίσιμα ματς. «Πιστεύω ότι η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και στα μέχρι τώρα κρίσιμα παιχνίδια έχουμε βγει νικητές. Πρέπει να δείξουμε την ίδιο σοβαρότητα και στους επόμενους αγώνες, αφού ακολουθούν ακόμη πιο κρίσιμες αναμετρήσεις. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Όσον αφορά στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΣΕΦ, ο «V-Span» υπογράμμισε: «Ήμασταν σοβαροί και καταφέραμε να έχουμε ένα προβάδισμα. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, αφού είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το συγκεκριμένο ματς. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, αλλά στη συνέχεια του αγώνα παίξαμε καλό μπάσκετ και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε», τόνισε για να αναφερθεί και στο επίπεδο της δυσκολίας των αγώνων εντός Ελλάδας. «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα παιχνίδι, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τέλος για τον άτυχο, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, δήλωσε: «Μας στεναχώρησε όλους αυτό το γεγονός. Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή κυρίως για τον Πάνο και πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλευρό του. Του εύχομαι περαστικά και σιδερένιος. Είναι δυνατός χαρακτήρας και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσει εξίσου δυνατός στα γήπεδα».