ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ουρές.. ΙΚΑ για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Ουρές.. ΙΚΑ για τα εισιτήρια του ντέρμπι
Σε χρόνο ρεκόρ θα εξαντληθούν, όπως όλα δείχνουν, τα εισιτήρια του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός...

Σε χρόνο ρεκόρ θα εξαντληθούν, όπως όλα δείχνουν, τα εισιτήρια του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Σήμερα (10/2) ξεκίνησε η διάθεση τους από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν… κατασκηνώσει από τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από τις θύρες 17 και 25, απ’ όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα «μαγικά χαρτάκια» του επερχόμενου ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο!

Τα εκδοτήρια είναι προγραμματισμένο ν’ ανοίξουν στις 10:00, με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να έχουν σπεύσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» πολύ πριν τις 06:00 (!) προκειμένου να εξασφαλίσουν μία… καλή θέση στην ουρά!

Όπως και να ‘χει, η κρίσιμη αναμέτρηση της 19ης Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο, με την ατμόσφαιρα να είναι ανάλογη της σπουδαιότητας του παιχνιδιού, έστω κι αν -για μία ακόμα φορά στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα- στις εξέδρες θα υπάρχουν φίλαθλοι μόνο της μίας ομάδας…