ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Μπαλάν

Σοκ με Μπαλάν
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Λουσιάν Μπαλάν προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την έξωση του έγινε από το σπίτι του...

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Λουσιάν Μπαλάν προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την έξωση του έγινε από το σπίτι του

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ρουμάνικου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Λουσιάν Μπαλάν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Στεάουα Βουκουρεστίου που είχε αναδειχθεί και πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα, αντιμετωπίζει πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να του γίνει έξωση από το σπίτι του. Η αντίδρασή του ήταν να καταπιεί έναν μεγάλο αριθμό χαπιών, καθώς προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε και πλέον βρίσκεται σε νοσοκομείο της Ρουμανίας όπου αναρρώνει.

Μία ρουμάνικη ιστοσελίδα ήρθε σε επαφή μαζί του και ο ίδιος τόνισε: «Όταν έφυγα από την Στεάουα πληγώθηκα πάρα πολύ. Δε μπορώ να πω αν όντως ήθελα να αυτοκτονήσω. Είμαι άρρωστος και ελπίζω να γίνω καλά σύντομα. Χρωστάω αρκετά χρήματα. Είμαι τυχερός που κάποιοι φίλοι μου με βοήθησαν», είπε ο ίδιος.