ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκέκας reloaded…

Γκέκας reloaded…
Το όνομα του Φάνη Γκέκα, ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ακούγεται τουλάχιστον...

Το όνομα του Φάνη Γκέκα, ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ακούγεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Το καλοκαίρι και το χειμώνα…
Το ίδιο συνέβη και τις προηγούμενες εβδομάδες, αν και αυτή τη φορά έγινε σε σαφώς μικρότερη κλίμακα απ’ ότι τις προηγούμενες φορές. Ενδεχομένως σε αυτό να έπαιξε ρόλο είτε το υψηλό του συμβόλαιο, είτε οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι οποίες προσέλκυσαν – σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα – μέχρι και το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι το όνομά του δεν «έπαιξε» πολύ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κατά το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, δεν σημαίνει ότι στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν εξετάζουν, έστω και από… μακριά, την απόκτηση του Λαρισαίου στράικερ. Το αντίθετο συμβαίνει, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 30άχρονος ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ βρίσκεται μεταξύ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τους πειραιώτες, στο πλαίσιο της ελληνοποίησης του ρόστερ.

Ο Φάνης Γκέκας αρέσει πολύ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να φορτώσει με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Το «πράσινο φως» φέρεται, παράλληλα, να έχει ανάψει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει σταθεί πολλές φορές από την αρχή της σεζόν στην τελική προσπάθεια των πειραιωτών.

Ο επιθετικός της Άιντραχτ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2012, ωστόσο μόνο αστρονομικό δεν φαντάζει το ποσό που θα ζητήσουν οι Γερμανοί για την παραχώρησή του…
Συντάκτης: Μανώλης Καλουδάς