ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχηγού παρόντος!

Αρχηγού παρόντος!
Κανονικά συμμετείχε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού....

Κανονικά συμμετείχε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Έτσι, ο Γάλλος επιθετικός, τέθηκε στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο και μετά την απουσία του στην Τούμπα, επιστρέφει δριμύτερος στην 11αδα του «τριφυλλιού», για το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με την «Ένωση».

Παράλληλα, ο Σωτήρης Νίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω της σύσπασης στον αριστερό προσαγωγό και η συμμετοχή του θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (12/02).

Αντίθετα, ουσιαστικά νοκ άουτ τέθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις με το σφίξιμο στη γάμπα.

Οι Ιωαννίδης και Μαρίνος, εξάλλου, προπονήθηκαν κανονικά, μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε και θα βρίσκονται στην αποστολή, με τον πρώτο να αγωνίζεται πιθανότατα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο, τον Γκοβού που ταλαιπωρείται από την οδοντιατρική επέμβαση που έκανε, τους τραυματίες Καρνέζη, Λουίς Γκαρσία και τον Πλεσί, που απουσιάζει λόγω προσωπικού προβλήματος.