ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην αποστολή ο «Μούσλι»

Στην αποστολή ο «Μούσλι»
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τον αυριανό...

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τον αυριανό (12/2) αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Μπρούνο Τσιρίλο λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, βρίσκεται όμως κανονικά στην αποστολή. Το ευχάριστο νέο είναι πως στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα, καθώς το αεροπλάνο με το οποίο επέστρεφε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Βοσνίας έφτασε σήμερα (11/2) στις 12:00 στην πρωτεύουσα.

Ο Βίκτορ Βιτόλο συνέχισε για δεύτερη ημέρα το ατομικό πρόγραμμα τρεξίματος και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Ο Φωτάκης, ο Φιλομένο και ο Γεωργίου ακολούθησαν για μία ακόμα ημέρα πρόγραμμα θεραπείας. Ο Σταφυλλίδης, μετά από τις απαραίτητες πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης και θα υποβληθεί σε πιο λεπτομερείς εξετάσεις τη δευτέρα για να αποφασιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:Χαλκιάς, Κρέσιτς, Aθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλιο, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Βιεϊρίνια.