ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδαμίδης: «Να παλέψουμε για το Κύπελλο»

Αδαμίδης: «Να παλέψουμε για το Κύπελλο»
Η κατάκτηση του Κυπέλλου και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι δυο βασικοί στόχοι της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Σταύρο Αδαμίδη...

Η κατάκτηση του Κυπέλλου και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι δυο βασικοί στόχοι της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Σταύρο Αδαμίδη.
Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/2) ο Δικέφαλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης λοιπόν ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας επισημαίνοντας:
«Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Το 2010 ήταν μια δύσκολη χρονιά, πιστεύω όμως ότι το 2011 θα είναι καλύτερο για όλους μας».
Επίσης, συμπλήρωσε:
«Θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί για να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το οποίο θα σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο μας, και να βγούμε στο Champions League της επόμενης περιόδου. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι προσπάθεια και από τη μεριά μας θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε όλοι το καλύτερο για την ΑΕΚ».

Όσο για τους τυχερούς, οι Λεονάρντο και Μίλαν Λούκατς βρήκαν τα φλουριά. Ο Βραζιλιάνος κέρδισε ένα Notebook, ενώ ο Σέρβος πορτιέρο ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Ρώμη.