ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστικά χωρίς Σηφάκη ο Άρης

Οριστικά χωρίς Σηφάκη ο Άρης
Θεατής της αυριανής αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19.30) θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο διεθνής...

Θεατής της αυριανής αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19.30) θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στη γάμπα που «αποκόμισε» στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η εθνική Ελλάδας με τον Καναδά και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπολογίζεται στα πλάνα του Γιάννη Μιχαλήτσου.
Στο μεταξύ υπάρχει κίνδυνος ο διεθνής πορτιέρο να χάσει και τον πρώτο αγώνα με τη Μάνστεστερ σίτι αλλά όλα θα εξαρτηθούν τις επόμενες μέρες.

Την αποστολή, που γνωστοποιήθηκε με την ολοκλήρωση σήμερα της προετοιμασίας των «κίτρινων», απαρτίζουν οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Κόκε, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Ντανίλο, Τσεζνάουσκις, Καστίγιο.

«Προσοχή για να μη τιμωρηθούμε»

Συμπεριφορά χωρίς παρεκτροπές, εξάλλου, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας, ζητά να έχουν οι οπαδοί του Αρη στον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους", η ΠΑΕ. Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στους φιλάθλους της ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό προκειμένου να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του Άρη παρέδωσε μαθήματα φιλοξενίας και έλαβε συγχαρητήρια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ωστόσο ο κίνδυνος τιμωρίας παραμένει. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό και περιμετρικά του Σταδίου γιατί και πάλι η ΠΑΕ Άρης θα κινδυνεύει με τιμωρία. Είναι δεδομένο επίσης ότι στα πλαίσια της καλής φιλοξενίας πρέπει άπαντες να σεβαστούν την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό κατά την άφιξη, παραμονή και αποχώρηση της από το "Κλεάνθης Βικελίδης". Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας του συλλόγου. Η ΠΑΕ Άρης είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας και παράλληλα θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στον αγαπημένο του σύλλογο ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης».