ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Νικήστε τη Λάρισα»

«Νικήστε τη Λάρισα»
Παρουσία 300 οπαδών διεξήχθη την Παρασκευή η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι απαίτησαν νίκη στη Λάρισα. Δεν είναι μόνο ότι οι ...

Παρουσία 300 οπαδών διεξήχθη την Παρασκευή η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι απαίτησαν νίκη στη Λάρισα.
Δεν είναι μόνο ότι οι τρεις βαθμοί επί των «βυσσινί» θα φέρουν τους Βολιώτες ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της πεντάδας, αλλά και ότι θα καταδικαστεί η ΑΕΛ σε υποβιβασμό. Και η κόντρα των οπαδών των δύο ομάδων είναι μεγάλη.


Ετσι, το απόγευμα της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί πήγαν στην προπόνηση και εμψύχωσαν τους παίκτες και τον προπονητή, ζητώντας τους με συνθήματα και καπνογόνα να επιστρέψουν νικητές από το «AEL FC Arena».
Στα αγωνιστικά, ο Σάκης Τσιώλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέρα από τον Σολάκη, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το παιχνίδι, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Ψυχογιός.


Όσον αφορά τα πλάνα του Καρδιτσιώτη τεχνικού, δεν αναμένονται αλλαγές προσώπων σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Το 4-1-4-1 θα διατηρηθεί, με τον Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Σέλεζι, αριστερά τον Ζαραδούκα, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Ντολεζάι, Σανκαρέ. Μοναδικός αμυντικός χαφ μένει ο Αλβάρεζ, ενώ δεξιά παίζει ο Μπρέσκα, αριστερά ο Μόνχε, στο κέντρο οι Ουμπίντες, Καπετάνος και μοναδικός προωθημένος ο Μαρτίν.