ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Μιραλάς στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Με Μιραλάς στο Κλεάνθης Βικελίδης!
Ο Ολυμπιακός κέρδισε την έφεση που είχε κάνει κατά της πρωτόδικης απόφασης...

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την έφεση που είχε κάνει κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ κι έτσι ο Μιραλάς θα παίξει κανονικά στο Κλ. Βικελίδης.

Ως γνωστόν ο Βέλγος εππιθετικός είχε τιμωρηθεί... ξαφνικά από την ΕΠΟ με δύο αγωνιστικές, μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Αρη με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες αντέδρασαν άμεσα, άσκησαν έφεση η οποία εκδικάσθηκε το Σάββατο (12/2) το πρωί και τελικά έπεσε η ποινή του Μιραλάς, ο οποίος θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ζήτησε κι αυτός τη μείωση της πρωτόδικης απόφασης για τον Μιραλάς, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος του Ολυμπιακού.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Βούλτσης και Γιαννίκος την ώρα που προσέρχονταν στην ΕΠΟ τόνισαν πως η ενέργεια του Μιραλάς συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά η οποία τιμωρείται με μία αγωνιστική και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας, που επισύρει τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Η έφεση των ερυθρόλευκων συζητήθηκε από τα μέλη της επιτροπής εφέσεων μόλις ένα λεπτό (!), χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι και στη συνέχεια τα μέλη αποσύρθηκαν για να δουν το βίντεο με την επίμαχη φάση και μετά πήραν την απόφαση της μείωσης της ποινής σε μια αγωνιστική συν την επιβολή προστίματος 80 ευρώ.