ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιώλης: «Έτοιμοι να γράψουμε ιστορία»

Τσιώλης: «Έτοιμοι να γράψουμε ιστορία»
Η φετινή εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να θέτουν υψηλούς στόχους και να «βλέπουν»...

Η φετινή εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να θέτουν υψηλούς στόχους και να «βλέπουν» ακόμα και είσοδο στα play off.
Ο Σάκης Τσιώλης περιμένει συνέχεια στην απόδοση και προσβλέπει σε εντυπωσιακό φινάλε που θα μείνει στην ιστορία.
Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ Fm, ο προπονητής των Θεσσαλών δεν θέλησε να «μασήσει» τα λόγια του:
«Είμαστε σίγουρα μια από τις πολύ καλές ομάδες της Super League. Δεν είμαστε μακράν η καλύτερη ομάδα που παίζει την αντεπίθεση. Υπάρχουν αυτοματισμοί. Το πρώτο και το πιο βασικό είναι η απόδοση που έχει η ομάδα. Η διαχρονική απόδοση στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε σταθερή απόδοση. Αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι ότι το φινάλε θα είναι εντυπωσιακό και γιατί όχι να γράψουμε ιστορία».

Οσον αφορά στους στόχους της ομάδας, αυτοί δεν μπορεί να είναι άλλοι από την είσοδο στα play off. Άλλωστε, η θέση στο βαθμολογικό πίνακα επιτρέπει για τέτοιου είδους όνειρα:
«Το πρώτο και το πιο βασικό είναι η απόδοση που έχει η ομάδα. Η διαχρονική απόδοση στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε σταθερή απόδοση. Αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι ότι το φινάλε θα είναι εντυπωσιακό και γιατί όχι να γράψουμε ιστορία. Θα πρέπει να πάρουμε νίκες στην έδρα μας πρώτα από όλα και να συγκεντρώσουμε 45 βαθμούς. Μέσα από την απόδοση που έχει η ομάδα μπορεί να βγει στα play off. Για εμάς υπάρχει και η δεύτερη πρόκληση που έχει η ομάδα, το Κύπελλο. Θα διεκδικήσουμε την παρουσία μας στον τελικό κόντρα στον Ατρόμητο».

Ο Τσιώλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μεγάλη του αγάπη, την ΑΕΛ, με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής:
«Για να σωθεί θα πρέπει να φτάσει τους 33 βαθμούς, στον πόντο θα κριθεί η παραμονή».

Αναφορικά με το δικό του μέλλον, δείχνει να είναι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχει βρει στο Βόλο:
«Ως επαγγελματίας θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν υπάρξουν προτάσεις από άλλες ομάδες. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει όλες τις προϋποθέσεις που θα ήθελε ένας επαγγελματίας προπονητής. Θα μιλήσουμε και θα δούμε τι κάνουμε. Ως τότε όμως και εγώ και οι παίκτες μου, είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».

Τέλος, μιλώντας για το ντέρμπι που ακολουθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, κυρίως λόγω της έδρας:
«Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα. Είναι το φαβορί. Παίζει στην έδρα του. Εκεί είναι πάρα πολύ δυνατός κα ισχυρός. Σε πλεονεκτική θέση απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που κάνει την ύστατη προσπάθεια για να διατηρήσει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Μέσα στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στη νίκη».