ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άπαντες παρόντες στον Παναθηναϊκό

Άπαντες παρόντες στον Παναθηναϊκό
Με όλα του τα αστέρια θα πάει στο Καραϊσκάκη το Σάββατο (19/2), ο Παναθηναϊκός, για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι ποδοσφαιριστές...

Με όλα του τα αστέρια θα πάει στο Καραϊσκάκη το Σάββατο (19/2), ο Παναθηναϊκός, για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τραυματισμούς, έχουν πλέον αποθεραπευτεί και πλέον είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Οι Γκοβού και Μπουμσόνγκ, είναι πλέον εντάξει από ιατρικής άποψης και τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουν πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης.
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε έκτος αποστολής για τον αγώνα με την ΑΕΚ και δηλώνει πανέτοιμος για να αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ και ο Νίνης ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο πόδι, είναι πλέον απολύτως καλά.
Όσον αφορά στον Χριστοδουλόπουλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Δευτέρα (14/2) και την Τρίτη αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα, χωρίς ωστόσο να εκφράζονται φόβοι ότι έχει κάτι το ανησυχητικό.
Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (15/2), μετά το ρεπό που τους χορήγησε την Δευτέρα (14/2), ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.