ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταία κίνηση για Μπλάνκο

Τελευταία κίνηση για Μπλάνκο
Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει για ύστατη φορά να διατηρήσει τον Ίσμαελ Μπλάνκο στο δυναμικό...

Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει για ύστατη φορά να διατηρήσει τον Ίσμαελ Μπλάνκο στο δυναμικό της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση θα αγγίζει τις 600.000 ευρώ ετησίως, ενώ θα προβλέπονται κάποια μπόνους.

Σημειώνεται πως η τελευταία γραπτή πρόταση της «Ένωσης» στον αργεντινό άσο έφτανε τις 500.000 ευρώ, ενώ φήμες ήθελαν λίγο μετά να αυξάνεται η προσφορά στις 550.000 ευρώ. Ο Μπλάνκο έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει, ωστόσο είχε δηλώσει πως θα περιμένει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου την ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι πως τα περιθώρια για την ΑΕΚ στενεύουν και ο κίνδυνος να χαθεί-ίσως μετακομίζοντας και σε άλλη ελληνική ομάδα (δεδομένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού)-είναι ορατός.

Εξετάσεις για Ντιόπ

Μέσα στην ημέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάκωση στον αριστερό τετρακέφαλο και αν επαληθευτούν είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο.