ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόρθητο το «Βικελίδης»!

Απόρθητο το «Βικελίδης»!
Τέλος παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης πήρε πολύτιμη ισοπαλία από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-0 και πλέον πάει στην ρεβάνς ...

Τέλος παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης πήρε πολύτιμη ισοπαλία από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-0 και πλέον πάει στην ρεβάνς χώρις να χάσει τίποτα καθώς θα τα δώσει όλα για όλα.

ΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-0

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90' - 2 ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ

89' - Μεγάλη φάση για την Σίτι. Κόρνερ από τον Κολάροβ, ο Μπαλοτέλι πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν την έπιασε καλά και η μπάλα πέρασε άουτ.

78' - Ωραία ντρίμπλα του Φατί που δίνει δεξιά στον Μίτσελ, όμως το σουτ του Βραζιλιάνου καταλήγει άουτ.

70' - Τρομερό σουτ του Ντζέκο έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα και πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

70' - Το φετινό μπάτζετ της Σίτι αγγίζει τα 160 εκ. ευρώ! Αυτό δεν φαίνεται μέχρι στιγμής στο γήπεδο!

66' - Τρομερό σουτ με φάλτσο του Νέτο από τα δεξιά, ο Χαρτ πετάχτηκε και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Ο Άρης απάντησε άμεσα.

67' - Πάσα του Σακάτα για τον Μίτσελ, ο Βραζιλιάνος αφού έκανε ωραία ντρίμπλα, σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε στον Μπάρι που είχε πεταχτεί και έσωσε την εστία του.

63' - Τρομερή απόκρουση του Σηφάκη σε μια μεγάλη για τη Σίτι φάση. Σέντρα του Μπάρι από τα αριστερά, ο Ντζέκο έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως ο πορτιέρο του Άρη εκτινάχθηκε δεξιά και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

62' - Ωραία κίνηση από τον Τόχα που βρίσκει χώρο λίγο έξω από την περιοχή, συγκλίνει προς το κέντρο, όμως το σουτ του καταλήγει στην αγκαλιά του Χαρτ.

59' - Καλή εκτέλεση φάουλ του Νέτο, όμως ο Χαρτ θα μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

57' - Σουτ του Ράιτ Φίλιπς και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Σηφάκη.

55'- Ο Άρης έχει μπει πιο δυνατά από τους «Πολίτες» στο δεύτερο ημίχρονο!

50' - Ο Πρίττας κάνει σέντρα από τα δεξιά, ο Φάτι σηκώθηκε για την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας.

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

TEΛΟΣ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

40' - Η καλύτερη στιγμή του Άρη στο ματς. Ο Νέτο εκτελεί ωραία το φάουλ εκατοστά έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαρτ, που απλά παρακολουθούσε.

39' - Τραγικό λάθος του Χαρτ που πατά εκτός περιοχής με την μπάλα στα χέρια και ο διαιτητής καταλογίζει φάουλ, έστω και καθυστερημένα με την βοήθεια του... βοηθού...

38' - Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά του Νέτο, ο Μπομπαντίγια θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά ο Χαρτ θα μπλοκάρει.

35' - Μακρινό σούτ από τον Φατί, καμιά ανησυχία για τον Χαρτ

28' - Ωραία γρήγορη πάσα του Ράιτ Φίλιπς για τον Ντζέκο, όμως το σουτ του δεν είναι καλό και καταλήγει στην αγκαλιά του Σηφάκη.

16' - Σέντρα του Κολαρόβ από τα αριστερά, η μπάλα βρίσκει στον Σίλβα που είναι οφσάιντ, όμως το παιχνίδι συνεχίζεται και το σουτ του Ντζέκο μπλοκάρει ο Σηφάκης.

14' - Μακρινό δυνατό σουτ του Τέβες, η μπάλα περνά πολύ άουτ.

12' - Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά του Κολαρόβ, ο Γιαγιά Τουρέ δεν πιάνει την κεφαλιάα, ενώ και ο Τέβες δεν απειλεί με μια... στραβοκλωτσιά.

9' - H πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στην Σίτι. Ο Σίλβα έξω από την περιοχή ελευθερώθηκε από τους αμυντικούς με ωραία κίνηση, αλλά το σουτ του έπεσε αριστερά και έδιωξε σωτήρια ο Σηφάκης.

1' - Στην σέντρα η Μάντσεστερ Σίτι

ENAΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Διαιτητής: Μαγένκο (Ισπανία)

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Πρίττας, Φατί, Σακάτα, Τόχα, Νέτο, Μπομπαντίγια.

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Μπόατενγκ, Κόλο Τουρέ, Ρίτσαρντς, Κολαρόφ, Γιάγια Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα, Ράιτ Φίλιπς, Τέβες, Ντζέκο.

PRE-GAME

*- Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/02) στα Λαδάδικα, μεταξύ οπαδών της Σίτι και θαμώνων μαγαζιών της περιοχής, είχαμε… νηνεμία. Τόσο το βράδυ της Δευτέρας, όσο και το πρωί της Τρίτης, όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο κύριος όγκος των οπαδών της Μάντσεστερ έμεινε σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το πρωί της Τρίτης τους βρήκε στην Αριστοτέλους και στους δρόμους στο κέντρο της πόλης, ενώ γύρω στις 16:00 είχαν δώσει ραντεβού στο Λευκό Πύργο, απ’ όπου ξεκίνησαν για το «Κλ. Βικελίδης» με τρία ναυλωμένα πούλμαν.

*-Ο Κόκε έμεινε εκτός αποστολής του Άρη και έγινε έξαλλος μόλις έμαθε ότι δεν θα ξεκινήσει κόντρα στους Άγγλους. Στην συνέχεια έφυγε άρον-άρον από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Άρη. Στην συνέχεια επικοινώνησε με τη διοίκηση για να εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα! Προβλήματα λοιπόν για την ομάδα του Άρη, λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Πάντως, κύκλοι της ΠΑΕ υποστήριζαν ότι ο παίκτης επικαλέστηκε επισήμως... αδιαθεσία και αύριο οι δύο πλευρές θα τοποθετηθούν επισήμως.