ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαλήτσος: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»

Μιχαλήτσος: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»
Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στις...

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς.
Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στο σπουδαίο ρόστερ που έχει η αγγλική ομάδα, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στο ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι «κίτρινοι» άξιζαν τη νίκη βάσει της απόδοσής τους:
«Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει αυτή τη στιγμή. Ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας, απέναντι σε μια ομάδα με τρομερό ρόστερ. Όσο στοιχίζει ένας παίκτης της, στοιχίζουν και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ήταν καταπληκτικά τα παιδιά. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε φάσεις για κάτι παραπάνω κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι της πλάκας. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι παίκτες έπαιξαν σύμφωνα με τους ρόλους που είχαν. Κάνανε ότι έπρεπε. Ήμασταν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ξέραμε τι θέλαμε και μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Όσο για τον επαναληπτικό, δεν θέλει οι παίκτες του να τον έχουν ακόμα στο μυαλό τους:
«Τώρα προέχει το ματς με τον Ατρόμητο και μετά θα κοιτάξουμε τη ρεβάνς».

Αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Σέρχιο Κόκε, δεν θέλησε να το σχολιάσει:
«Αυτά είναι εσωτερικά θέματα, όχι της στιγμής».