ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομπράντοβιτς: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας»

Ομπράντοβιτς: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας»
Την σπουδαιότητα του αυριανού παιχνιδιού με την Κάχα Λαμποράλ...

Την σπουδαιότητα του αυριανού παιχνιδιού με την Κάχα Λαμποράλ εξέφρασε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς καθώς με ενδεχόμενη νίκη οι «πράσινοι» θα γίνουν το πρώτο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα αλλά και για την πρώτη θέση του ομίλου.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και θα πρέπει να νικήσουμε, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Έχουμε την εμπειρία από τον αγώνα που δώσαμε στη Βιτόρια. Ένας είναι ο τρόπος για να κερδίσουμε: να παίξουμε δυνατή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Και φυσικά περιμένω από τον κόσμο μας να έρθει να μας βοηθήσει. Ξέρουμε πώς παίζει η Κάχα Λαμποράλ, αναλύσαμε πολύ λεπτομερώς το πρώτο μας παιχνίδι και πιστεύω πως γνωρίζουμε πολύ καλά πώς πρέπει να παίξουμε στον αγώνα της Πέμπτης», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αντώνης Φώτσης. «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και θέλουμε τη νίκη. Η Κάχα Λαμποράλ έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως το παιχνίδι αυτό θα είναι διαφορετικό από το πρώτο. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και αυτό είναι πάντα κάτι που μας δίνει ένα πλεονέκτημα, όπως ίσχυε και για την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε. Θα πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από ό,τι στη Βιτόρια. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε», είπε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ.