ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιβκοβιτς: «Το πιο κρίσιμο παιχνίδι»

Ιβκοβιτς: «Το πιο κρίσιμο παιχνίδι»
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (16/02) για τη Βαλένθια όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Ο τεχνικός του ...

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (16/02) για τη Βαλένθια όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντούσαν Ιβκοβιτς αναφέρθηκε κατά την αποχώρηση της αποστολής στην κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού:
«Έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας. Μετά τον αγώνα απέναντι στην Φενέρμπαχτσέ / Ούλκερ το έργο μας έγινε πιο δύσκολο στη φάση των 16, αλλά δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια ότι γινόμαστε ομάδα. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Κάτι τέτοιο φάνηκε και στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ισπανίας, εμείς από την πλευρά μας ταξιδεύουμε λίγο αργά, μας δίνουν το γήπεδο για μία προπόνηση στις 22.00 το βράδυ, γι’ αυτό και κάναμε σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) μία πρωινή για να είμαστε σε ετοιμότητα. Πρώτη φορά θα παίξουμε εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς να κάνουμε βραδινή προπόνηση».

Στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά αναφέρθηκε στη δυσκολία της έδρας:
«Πρόκειται για μία πολύ δυνατή έδρα. Πρέπει να έχουμε καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Η Βαλένθια όπως έδειξε και στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, βασίζεται κυρίως στους ψηλούς της που παίρνουν περίπου το 80% των επιθέσεων, ενώ μεγάλη προσοχή θέλει και ο Μαρτίνεθ στην περιφέρεια, είναι πολύ καλός παίκτης».

Τέλος ο «Ντούντα» μίλησε και για τους τραυματισμούς:
«Αυτός ο μήνας είναι πολύ δύσκολος για μας. Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, αφού πρώτα τραυματίστηκε ο Βασιλόπουλος και μετά ο Κέσελ. Σήμερα τραυματίστηκε και ο Χαλπερίν και στην Ισπανία θα αποφασίσουμε αν θα βάλουμε στο παιχνίδι τον Παπαλουκά. Θα παλέψουμε πάντως το συγκεκριμένο ματς μέχρι τέλους».