ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάβος: «Να κρατήσουμε το μηδέν»

Χάβος: «Να κρατήσουμε το μηδέν»
Αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/02) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

Αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/02) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Πρωταρχικός στόχος το μηδέν στην άμυνα δήλωσε ο τεχνικός του «Δικεφάλου», στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι οι παίχτες του θα αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία τους στους 32 του θεσμού. Χαρακτηριστικά, μίλησε:

Για το αν τον επηρέασε η δίμηνη τιμωρία του:
«Δεν με επηρέασε η τιμωρία της ΕΠΟ».

Για τις απουσίες του Βάγκνερ Λοβ και του Χόντα:
«Ξέρω ότι οι δύο παίχτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αλλά όποιος και να παίξει θα είναι επικίνδυνος, γιατί έχουν ποιοτικότατο ρόστερ».

Για το γεγονός ότι ο Σλούτσκι περιμένει επιθετικό τον ΠΑΟΚ:
«Εγώ περιμένω την ΤΣΚΚΑ επιθετική στην Τούμπα. Στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια θα πρέπει πρώτα να διασφαλίσουμε το μηδέν στην άμυνα. Άλλωστε η ίδια η UEFA τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα του 1-0».

Για την απραξία της ΤΣΣΚΑ:
«Εμείς την είδαμε αλλά από τη στιγμή που δεν έπαιζε στο πρωτάθλημα κάναμε ότι μπορούσαμε από πλευράς σκάουτινγκ».

Για τους τραυματίες:
«Ο Ίβιτς είναι σε θέση να αγωνιστεί, ο Λίνο είχε ένα χτύπημα και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο, αλλά νομίζω ότι θα παίξει. Σχετικά με τον Βιτόλο, από την στιγμή που είναι στην αποστολή σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει».