ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χιμένεθ: «Θα τα δώσω όλα ως τον Ιούνιο»

Χιμένεθ: «Θα τα δώσω όλα ως τον Ιούνιο»
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι...

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι, επανέλαβε στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την… εξομολόγησή του προς τους παίκτες της ομάδας, στην οποία ο Μανόλο Χιμένεθ έθετε εν αμφιβόλω την παρουσία του στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, ο Ισπανός τεχνικός επανέλαβε την πρόθεσή του αυτή, σε ομιλία του στην προπόνηση της Τετάρτης (16/2).


Πέρα από τις παρατηρήσεις που έκανε στους παίκτες για την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Χιμένεθ στην ουσία προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Ένωση το προσεχές καλοκαίρι.

«Θα είμαι εδώ ως τον Ιούνιο και είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα μέχρι τότε», είπε αρχικά ο Ισπανός κόουτς, ο οποίος στη συνέχεια θέλησε να μιλήσει στον εγωισμό τους: «Όποιος είναι άντρας και θέλει να με ακολουθήσει από εδώ και στο εξής πρέπει να τα δίνει όλα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μην βάζει όλο του τον εαυτό στην ομάδα».


Αναφερόμενος στο παιχνίδι, τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο ένιωσα τόσο απογοητευμένος, που ήθελα να μπω μέσα. Στην επανάληψη όμως, κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι».


Όπως είναι προφανές, ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, καθώς δείχνει να είναι απογοητευμένος από την εξέλιξη που είχε η παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Για να αλλάξουν τα δεδομένα, θα πρέπει να υπάρξουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Με βασικότερη όλων, να νιώσει πως έχει την απόλυτη στήριξη των μετόχων και της διοίκησης, όπως είχε καταστήσει σαφές και σε πρόσφατες δηλώσεις του.